About me

CHOCOLADE is het antwoord op alles! Melk, puur of wit als er maar chocolade in zit.

Mijn verslaving is altijd chocolade geweest. Voor de meeste mensen om me heen niet erg, die genieten graag mee. Dus toen mijn moeder zei “jij bent ook altijd lekkere dingen aan het maken in de keuken, van wie heb je dat?” Dat laatste laat ik me maar even niet over uit haha maar ik dacht ja klopt! Als ik in de keuken bezig ben vergeet ik alles om me heen. Zo heb ik een keer naar school moeten rennen om mijn kinderen op te halen. Rustig, haha deze loedermoeder was nog op tijd hoor😉

Anyway, waarom zou ik hier niet wat mee doen? Dus ik ben gaan brainstormen met m’n (schoon)zusje en we hebben heel veel verschillende combinaties geprobeerd. En trust me niet alle combinaties waren even lekker. Je kunt natuurlijk niet alleen rekening houden met wat je zelf lekker vindt. Zo vind ik koffie echt niet lekker maar de cafe noir cheat is echt heerlijk! Gelukkig heb ik familie en vrienden die hun ongezouten mening graag geven. (Dat was ook een vereiste voor het proeven off course)😊 We konden niet alles zelf opeten….nou ja wat niet kan.

We hebben nu een aantal verschillende smaken en combinaties (die je misschien nog nooit gegeten hebt) waar we heel tevreden over zijn en die ik graag met jullie wil delen.

You are what you eat, so cheat something sweet!

Liefs Gerredina