Bestelling en Levering

Bestelling

Zodra je een bestelling plaatst in onze shop krijg je een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Zodra het geld is bijgeschreven op onze rekening is de bestelling definitief.

Wanneer worden de cheats verzonden?

Ik probeer te werken met 1 vaste verzenddag, dit is donderdag. Aangezien ik net begin is het nog niet rendabel om cheats te versturen zodra er een bestelling binnen komt. De cheats worden immers handgemaakt en vers verzonden. Hierdoor probeer ik food waste tegen te gaan omdat ik van te voren precies weet hoeveel ik moet maken.

Je doet dus in eerste instantie een pre-order. Maandagavond sluit de webshop voor verzending van de eerst volgende donderdag. Bestellingen na maandagavond worden dus pas verzonden op de donderdag de week daarop. Het kan voorkomen dat de webshop eerder wordt gesloten als de maximum capaciteit gehaald is. We zijn een klein bedrijf met beperkte capaciteit. Dus wacht niet te lang met bestellen want op=op.

Wat is de levertijd?

Je bestelling wordt op de vaste verzenddag verzonden, dit is donderdag. Je cheats kun je binnen 1 tot 2 werkdagen* thuis verwachten.

*Ivm corona is het druk dus kan er altijd iets vertraging zijn. Voor de cheats maakt dit niks uit, deze zijn goed houdbaar.

Kan ik mijn bestelling op een andere dag laten bezorgen?

Nee voor nu eerst niet. Mocht je een grote bestelling hebben kunnen we altijd in overleg kijken wat er mogelijk is. Stuur dan een mailtje naar info@chocolatecheats.nl

Wat zijn de bezorgkosten?

DHL zorgt er voor dat jouw cheats binnen NL voor €5,75 bij je thuis bezorgd worden. Je ontvangt een track en trace code zodra je pakketje is aangemeld.  Ben je niet thuis? Laat dit weten via de track en trace of hang een briefje op waar de bezorger het pakje eventueel neer kan zetten.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Indien je graag zelf je cheats wilt komen ophalen dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn gevestigd in Sintjohannesga (tussen Joure en Heerenveen in). Zodra je een bestelling plaatst staat ons adres op je factuur vermeld.